Hemma i Clearwater igen

Det var skönt att komma "hem" efter vår 9 dagar långa roadtrip. Vi hade det fantastiskt, speciellt nere i Key West. Nu är vi hemma och bara slappar, promenerar till stranden och har det riktigt skönt. Kolla vår snygga vagn som vi rullar strandpackningen på!
image343  image344
Mitt ekonomiska sinne sa ju mig att vi inte skulle hyra solparasoll för 18 dollar någon mer gång... nåväl vi hittade ett snyggt parasoll i Gators färger för det facila priset av 12.99 dollar, snyggt och ekonomiskt va?
image345  image346
Varmt, varmt, varmt är det, men superhärligt. I Florida är det ju hurricaneseason, vilket för det mesta innebär regnskurar med blixtar på eftermiddagar och kvällar, hitills har vi bara råkat ut för det en sen kväll.
Men häromdagen när vi låg på stranden så började badvakten vifta med röd flagga och blåsa i sin visselpipa - oväder på gång. VI packade ihop våra grejor och började promenera hemåt, tar ungf 7 minuter...det började duggregna och blixtra lite lätt, men när vi kom in på Bayside Dr kom värsta mini thunderstormen över oss. Blixtarna for som spjut över huvudet på oss och regnet fullkomligen vräkte ned - vi blev helt sjukt dyngsdura och det var faktiskt lite läskigt med.

Axel har köpt sig en skimboard - och är en riktig liten surfarkille, se bara.
image347  image348
Annars fiskar vi också mycket hemma från bryggan, vi har en massa fågelkompisar som hälsar på oss på
terassen fortfarande.
image356
Nu är jag den enda i familjen som inte fått ngn fisk, dags för mig att få napp nu.
Se här, både Olivia och Evelina har fått napp.
image349 image350
Stranden är ljuvlig och det enda vi kan klaga på är att det är för varmt i vattnet och på att fiskmåsarna är lite envetna vid lunchtid. De norpar tom maten ur händerna....Annars är det riktigt härligt på stranden.
image351  image352
Snowy Egret som brukar hälsa på oss och hans kompis Great Blue Heron.
image353 image354
Såhär kan det också se ut på hemmakvällarna, lite sällskapsspel är alltid kul innan läggdags.
image355