Clearwater Beach och massor av annat skoj

Madeleine åkte hem i Söndags så i lördags var sista heldagen, vi åkte först till "the market" som ligger längs med US1 ned mot Melbourne city för att hälsa på Paul & Maureen.
Jag hittade en superfin flagga i vrakved, hos en säljare som målade skyltar och andra dekroationer. jag ville dock ha den i andra färger så jag frågade om de gjorde på beställning. Det gjorde dem, så jag beställde en likadan fast i olika gråa nyanser, kommer att bli jättefin i vårt uterum tror jag, hon skulle texta mig när den vara klar. Se den turkosa uppe i vänstra hörnet...
Sen var det strandhäng hela dagen. Idag valde vi Hangars Beach. Vi slappade, läste,spelade frisbee golf och hade det hur skönt som helst. Lite stönigt varmt förstås, men då svalkar ju havet och vi klagar faktiskt inte.
 
 
 
Efter stranden var det bara hem och duscha, sedan iväg till TJ Maxx, Ross och lite andra ställen som Madeleine ville, allt för att utnyttja tiden.
 Madeleine bjöd oss på pizza som vi tog med oss hem från Papa Johns - mmmm Peperoni och Ham Pizza. 
Sen blir det lite kortspel innan läggdags.
 
Sista dagen hänger vi ett par timmar på stranden närmast oss, innan vi vinkar av Madeleine.
 
 
Vad är upp och vad är ner:-)?
 
Sedan hem till dusch och packning av det sista för Madeleine. Halv 4 kommer den coolaste Uber chauffören 80+ och hämtar henne hos oss, Jerry-R, en Korea krigsveteran med sin Lexus!
      
Spännande om hon klarar vikten efter all shopping. Ha ha, sist åkte hon hem med två par byxor och tre tröjor på sig. (Mycket ritktigt hon ringde från flygplatsen och hade fått plocka på sig lite mer kläder:-)).
När Madde hade åkt städade vi huset och slappade lite, sedan gick vi över till Paul & Maureen för lite fika och "Hej då". Vi åker till Clearweater Beach på Måndag för att hälsa på några kompisar och kommer hem sent tisdag kväll. Paul och Maureen ska köra till Boston tidigt på onsdag morgon så vi kanske inte hinner säga hej då.
 Vi sätter oss i bilen ca 7.30 i måndags, till Clearwater Beach säger GPSen att det ska ta ca 2.49 från oss.
 Kellie, Mike och tjejerna kommer ner och möter oss. Så himla roligt at träffas, vi har inte setts sen vi bodde i Clearwater sommaren 2010 så det är precis 6 år sedan. Det är tur att FB finns för vi har givetvis hållit kontakten där.
Vi hänger vid poolen och stranden hela långa dagen, vädret är fantastiskt.
 
Mike blandar starka drinkar, han frågar om jag vill ha vodka Cranberry, perfekt säger jag, men du jag kör 50/50 säger han när jag hostar till. OMG hur ska detta sluta i värmen tänker jag. Lars börjar morgonen med en Bloody Mary. Vi har det toppen, lite "semester på semestern", ha ha.
Clearwater Beach är jättemysigt, vi ser både delfiner och Manatees nere i havet. Ungdomarna, Axel och 5 tjejer (!) chillar mest nere vid havet och vi håller oss vid poolen.
  
På kvällen gör vi en repris av BarbeQ, Mike grillar fantastiska hamburgare, sallad, Mac & Cheese, Sparris och massor av annat gott.
 
 
 
Efter middagen chillar vi hela gänget (utom King Mike som tog sig en lur) i soffan och kollar på Sharkweek. Så mycket sol och drinkar gör oss trötta, så vid 11 har de flesta av oss somnat, en skön dag helt enkelt. Kvällen avslutas med en fantastisk solnedgång.
När vi vaknar nästa morgon är det en lika strålande dag.
 
Det luktar bacon i condon när vi vaknar, så vi stiger upp och fortsätter med frukosten, ägg, yougurt och toast. Efter det gör vi oss redo för en skön dag vid pool och beach.
 
 
Framåt 4 börjar vi runda av, vi ska köra hem till Melbourne idag. Vi säger ett tårfyllt hej då och hoppas att vi ses nästa sommar. Olivia kommer nog att träffa familjen Kruse i höst, mellan Chicago och Cincinatti är det ca 4 h med direktbuss och Mike och Kellie har bjudit in henne till dem.
Vi kommer hem från Clearwater i lagon tid för att knacka på hos Paul och Maureen och säga hej då innan de ska lägga sig för tidig avresa. De har samlat ihop "hela skafferiet till oss", sen får vi även deras husnyckel.
Vi får använda huset, poolen och ja, det vi behöver - de är helt underbara! Lämnar över nyckeln bara sådär.... Nästan så att vi inte vågade ta emot den, men deras TV kanaler lockar ha ha, vi har knappt sett på TV nu på över 3 veckor förutom EM matcherna eftersom vi inte har ngr direkta kanaler i huset vi bor i. Vilka människor, helt fantastiska!
Nu har vi bara EN VECKA kvar utav våra 4,5 veckor här - som vanligt har tiden gått supersnabbt. Dags att säga Godnatt för ikväll! Nu ska vi utnyttja tiden och njuta vår sista vecka här i paradiset.