Sista dagen på kusinernas badlov!

Idag vaknade ingen förrän halv 8. Vi tog det lugnt och gick till frukosten strax före 9. Pannkakor, serranoskinka och frukt var favoriter idag. En stund i filmrummet hanns också med. Sedan full fart upp och byta om till badkläder, för veckans sista bad!
 b2      b1
Strax före elva gick vi upp till rummet för att hinna med schamponering och nagelklippning innan utcheckning. Vi packade ut våra väskor, barnen gick på eget initiativ och letade upp bagagevagnen, tog hissen upp med den så att vi kunde lasta på vårt "taikonbagage":-). Se själva hemresa      fika
Nu var det dags att göra en sista vända i Frerikshamn för den här gången. Fika på "favvofiket" är inte helt fel, eller hur?
hotell
4 nöjda och glada kusiner som haft det toppen i Danmark på badhotellet! Mot färjan och Sverige!
På färjan var vi syndiga och spelade banditer igen, jag tror faktiskt att vi gick + - 0 (på spelade kronor...om ni nu trodde ngt annat) och maskinerna underhöll oss ca 45 mninuter denna vägen oxå. Vi hann med köttbullar och mos före supershowen med Spökligan, kolla bara vilket drag!
sp2       sp4
Det sjöngs och viftades och klappades händer för det vilda. Efter showen som varade i en halvtimma blev det CD inköp, autografer och fotografering.
spok
Ola mötte upp oss vid kajen och mötte 4 glada barn som pladdrade på för fullt om sina upplevelser. Vi lämnade Ola och Märta på centralen för tåg hem mot Sthlm, puss & kram, vi ses snart. Vi satte kurs hemåt och känner oss nöjda och glada med alla roligheter under veckan.