Hem från Danmark!

Sista dagen i Danmark! Vi rivstartade med att stå klara i badet kl 10 i 8,  vi frågade badvakten snällt om vi fick hoppa i, det var ju 10 minuter kvar...! Det fick vi, gissa om det var 5 glada badsugna barn som dök i? Vi äger badet skrek dem, och visst var det fantastiskt att vara själva med alla leksaker, rutschbanor mm. Efter 25 minuter dök upp flera badsugna! Vi badade ungf 1,5 timma, sedan var det dags att raska på till frukosten som stängde kl.10. Här åt de pannkakor, frukt och wienerbröd i långa banor. Utcheckning kl 11, vi släpade ner alla våra väskor till bilen och sedan gick vi på promenad i Fredrikshamn och kikade lite i affärer.
image459
Och vad är en promenad utan besök på vårt favvo café?
image466
Nej ingenting, det är klart att vi måste fika här, alla valde sin favoritkaka och mumsade.Som vanligt var caféet proppfullt men vi lyckades få tag i ett bord efter en stund.
image460
Vet ni vad som häånde mitt på gågatan? Jo Märta tappade sin andra framtand!
image461 
Sedan en stundslek på hotellets lekavdelning innan det var dags att dra oss till färjan.
image463image465
Olivia har kämpat med multiplikationstabellerna under veckan och blivit jätteduktig så nu kan hon alla tabeller upp till 11an, bra jobbat gumman!
På färjan var det lek och bus i Mistral. Alla barnen var med i en baklängestävling och fick pris. Vi var ju tvugna att testa lyckan i banditerna, så vi fick ungf 45 minuters underhållning i spelavdelningen ...med gott resultat även denna gång! Men nu blev det bråttom....Kl. 16 hade vi bokat bord i restaurangen för att äta Italiensk buffé, det var gott!
image464
När middagen var avslutad var det inte mycket tid kvar så vi fick börja söka oss mot vårt bildäck.
Hemma igen strax före 19, det var inga trötta barn precis utan det var håll i gång till kl 21.30 då vi fick köra dem i säng!
image467
1 november
Hemma igen, frukost. Grovt bröd och INGA wienerbröd, nu är semestern slut:-). Dagen lär fyllas med lek och bus, just nu är hela gänget + ngr till ute och hoppar studsmatta.