Köttfärssås & Spagetti, Hollywood och Limosin!

Åh, vad trist, hemresa börjar närma sig. Det är otroligt att en månad går så fort. Det känns inte alls kul att åka hem. I mådags tröstade vi oss med en tur till Hollywood, på förmiddagen bokade vi en privattur i Limosine för att kolla in var en del kändisar bor, barnen är exalterade till tusen främst för att se Beckhams hus.





Husen i Beverly Hills och Bel Air går i runda slängar på mellan 3-10 miljoner USD berättade vår eminente guide och chaufför!
 
Axel tyckte att vi gott kunde ha en sån här Limo när vi åkte till Tänndalen, det skulle var mycket skönare. Eh, jasså skulle det!
 
Vi såg en hel del grindar och höga häckar, chauffören körde förbi en hel del kändisars hus, inte lätt att minnas alla, men här kommer ett urval. Här ovan ser ni Beckhams hus, ingen Beckham i badbyxor i trädgården!
 
Dr Phils hus                                                              Tom Cruise´s grind
 
Hugh Heffners personal ingång ovan till vänster. Chauffören berättade att han har 80 anställdai sitt "mansion", huset ligger lite på en kulle och såg mäktigt ut. BIlden till höger är Geroges Marcianos, grundaren av Guess (jeans mm). Han är Ferrari älskare och det stod inte mindre än 10 Ferrari på gården, och en hel del andra billiga bilar som Rolls Royce.

Efter limoturen luchade vi på Hard Rock Café utanför Universal Studios på City Walk, vi passade också på att gå in i parken igen, barnen tröttnar ju som bekant aldrig på att åka en massa roliga saker. Denna gången såg vi också djurshowen som vi inte sett tidigare, med djur som är kända från TV program och filmer.
 
 

  
Ja, kära vänner, steget mellan Beverly Hills, Marcianos alla miljoner dollar och köttfärssås med spagetti är inte långt i Kalifornien...
 
(Jag varierar i alla fall Alfredon som ni ser)
Frukost på terassen blir ofta till brunch (glöm morgontiderna jag bloggade om första veckan, här vaknar ingen förrän tidigast framåt halvtio)...här vankas det pannkakor med grädde och sylt.

Lars favorit är ägg och bacon. Brunch är ju smart för då "slipper" man laga ett mål, det är ju skönt när det är semester.
 
 
Nu har klockan blivit 2 på natten och det är tyst i hela huset....dags för mig att avsluta bloggandet för denna gången, Godnatt!