Bad, Skagen och bad igen

Börjar dagen med frukostbuffén på hotellet, här finns allt, meliner, frallor, parmaskinka, winerbröd, ägg och bacon. Vi orkar definitivt inte prova allt. Det är en fin och solig dag så vi bestämmer oss för att åka upp till Skagen och Grenen.



Vi får en härlig promenad, letar också efter Bärnsten, Evelina hittar en hel del som vi måste kolla upp om det är "äkta".


Efter den härliga strandpromenaden på grenen styr vi bilen mot Svenska Sjömanskyrkan och lunchfika, också vår tradition! Vi tänder också ljus i kapellet och tänker på dem som har det svårt.

Sedan styr vimot hotellet, det suger i badtarmen......så det blir mera bad tills russinhuden kommer fram igen.
Middagen är bokad på hotellet till kl.18. Efter 2 timmar tycker i alla fall jag att det är dags att gå upp, motvilligt följher de med. Vi softar lite på rummet innan middagen.
Och ja, det är sant en gång till med bad, men denna gång behåller jag kläderna på och "vaktar" vid kanten. En timma går fort i vattnet och inte lika fort på land, men nu stänger badet och det är dags att kliva upp. Ingen är sugen på hits for kidz så vi tar det lugnt med lite tv, dator och musik på rummet. Imorgon väntar...just det bad....GODNATT!!!