Shopping och packning14 juli

Lördagkväll.....
Vi har haft ännu en härlig dag på stranden, vädret är kanon och solen tycks aldrig sluta skina, varmt varmt varmt oavsett tidpunkt, hos några familjemedlemmar kan jag skönja ett visst mått av trötthet (!) på att gå till stranden...Hm vänta bara tills vi kommer hem så får vi se vad som är tröttsamt då.
image408
Hur som helst är det ju snart dags för hemfärd....på måndag, vi har börjat förbereda oss så smått, idag åkte vi och shoppade "det sista" som vi spanat in, alla nöjda och belåtna, inköpen ligger nedpackade i 2 nyinköpta trunkar.
image413
2 väskor per person får man ha med sig a 25 kg i varje...vi hade 5 resväskor och en trunk med oss, så vi bör klara oss:-).
image410
Efter shoppingrundan käkade vi middag på China Gourmet.
image411
Jättegod mat trots "snabbmatsvarningen" men efter att ha först varit på Smokey Bones, där vi var och åt häromkvällen, där det 25 min väntan för bord var vi för hungriga då testade vi China Gourmet med som blev en glad överraskning.
image412 
Barnen kollar Hannah Montana på TV, Lars kollar en film och vad jag gör vet ni ju.....
Snart dags att krypa till kojs, imorgon är vår sista dag på ännu en fantastisk semester!
Förutom sol och bad på dagen ska vi hinna med städning och middag ute, Evelina måste bara ha King Crabs så vi får väl ta oss till Crabby Bills.