4th of july party med bad & båt, fyrverkerier och shopping...

Idag när jag bloggar är det kvällen före avresa, de sista dagarna har sprungit förbi, vi har njutit av bad och sol, utflykter och shopping. Vi har firat 4th of July i dagarna två. I söndags var vi inbjudna till Kevin & Shelly för att fira 4th of july weekend. Vi var där redan vid 1 tiden och kom inte hem till Clerwater förrän vid 12 tiden på kvällen. De bor vid Rainbow lake i Odessa, ca 40 minuter in i landet från Clearwater sett.
Vi hade en fantastiskt härlig och jätterolig dag hela familjen. Flera familjer var inbjudna att fira denna härliga festlighet, riktig "all amercian food", lekar, bad i sjön (en alligator fanns i laken...men han är "inte farlig, bara man är varlig"...) våra barn var lite tveksamma en kort stund men sedan var de i och badade, hoppade, åkte kneeboard och tube efter båten.
Mat. grillning, båtåkning....och bad, en toppenhärlig dag!
Kevin, Shelly och deras två döttrar, Devin och Madison bor i ett fantastikst härligt hus som ligger underbart vid den lilla sjön en egen strand och bryga med båt säter pricken över i:et.
Lekar, bad och bus hela långa dagen.
Olivia o Evelina åker i tuben, det gick undan, specialtecknet till kaptenen i båten för högre fart var "tummen upp"!
Oj, oj, oj vad kul vi hade!
Här är Axel på G med kneeboard.
Grilla marsmallovs, MUMS! Sedan var det dags för fireworks, tyvärr kom det en liten åskskur så vi hann bara påbörja dem...men fortsatte partyt inne istälet....då blev det dans och hide and seek för hela slanten innan klockan började närma sig tolvslaget och vi kände att vi behövde komma hemåt...
Här Axel i full gång! Tackar Kevin & Shelly för en fantastisk dag & kväll. THank you Kevin & Shelly för the most fantastic party at your beautiful house!
4th of july
Efter att ha gjort lite ärenden och slappat lite vid poolen så begav vi oss till Coachman Park för att fira 4th of july. Vi hade med oss lite picnic och njöt av underhållningen (som är sådär...) och tittade på folk.
Strax efter kl 9 var det dags för det fantastiska fyrverkeriet, vi var här och firade 2007 också så vi vet att fyrverkeriet är grymt coolt.
I år kändes det som det var snäppet "värre", ett helt otroligt fyrverkeri utspelade sig över den nattsvarta hmlen, varade säkert i 40 minuter med en fantastisk avslutning.
Happy 4th of July!
5 Juli
"Sistas dagen", begav vi oss iväg till Ellenton Premium Outlets som ligger strax utanför Bradenton och ca en timme söderut från Clearwater, för att göra lite sista (O)nödvändig shopping...
Utsikt från Skyway Bridge.
Ja, o shoppat blev det för det är ju så biiiiiiligt allting....jobbigt. Shoppingrundan fick avslutas med inköp av ytterligare två carry-on väskor........
Vi säger hej då från Clearwater Beach, imorgon bär det av hem till Sverige, vi har haft en underbar semester!
PS. Jag längtar redan efter att planera nästa resa....