4th of july firande och sista semesterdagarna i Vero Beach!

Sista inlägget för den här resan skriver jag hemma i Sverige, vi har varit hemma ett par dagar, om vi summerar semestermånaden så har vi haft en toppen semester i USA i år igen!
Massor av sol och Bad, Miami, South Beach, Bahamas, Soccer Camp, Airboat Rides, shopping och mycket mycket mer med familjen och många gånger med goda amerikanska och svenska vänner!
Ni som läser bloggen och är sugna på husbyte, gör som vi, bli medlemmar i Intervac eller Homelink. Vi tycker att det är ett fantastiskt sätt att fira semestern på, genom att byta både hus och bil, ibland får man husdjur och städerska "på köpet" också"! Det är så himla bevkämt att "bo på riktigt" i välutrustade hus eller lägenheter i trevliga bostadsområden. För det mesta finns både tennis- och goflbanor inom räckhåll så även pool och beach, allt som behövs för en go´ semester!
Lata dagar vid poolen, många många böcker lästes ut!
Pernilla, en gammal kollega från reseledartiden i alperna och i Spanien var i krokarna, så våra familjer firade två härliga dagar tillsammans med poolhäng och 4th of july firande i Riverside Park.
Fantastiskt mysigt!
Pillis & Jag, två åååålarens:)!
Vi var "ensamma" som vanligt vid poolen så vi hade hela området för oss själva, musik, bollekar och annat roade vi oss med såklart.
Posera under vatten är en bedrift, men kul hade vi.
Bosse, ALy, ROcky, Isa, Axel
Aly
 Jag och Brenda
 
 Axel och Rocky
 
 
 
 Snack time!

Brenda & jag
Aly, Rocky, Isa, Evelina, Axel och Olivia
Brenda, Rocky, Isabel och Aly kom upp från Miami och firade 4th of july med hela svenskgänget.
Firande i Riverside Park, Vero Beach
4th of july cake!
Hemma hos Pillis familj, Evelina, Isa, Ida, Axel, WIlle och Albin
Humle och Dumle alias Bosse och Lars
Hela gänget på Driftwood resort
 
Riverside Park
Anders och Wilhelm var snälla att låta Lars och Axel sova en natt hos dem, medan Brendas familj chekcade in i vår lägenhet. Det var otroligt roligt och mysigt att fira 4th of july i detta Swedish American team.
Olivia, Evelina, Lars, Rocky, Bosse, Isa, Brenda, Aly, Albin, Pernilla, Axel, WIlle, Anders, Ida
Kvällen avslutades med ett fantastiskt firework på dryga 20 minuter!
Nattchill hemma
Breakfast for everybody!
De sista dagarna passade vi på att njuta och bada så mycket vi kunde både i poolens 32 gradiga vatten och i havets 29 gradiga. 
Axel har en grym läspose!
Anders överraskade hela gänget och bjöd på smaskig pizza från pizzerian i vår "hood". Mmmmmm!
Japp, Florida har verkligen levererat på alla plan!
 
Vår fantastiskt vackra strand!
 
På fredagen den 5 july, dagen innan avresa passade vi på att göra den sista shoppingen och var med och stängde Indian River Mall:-), sedan käkade vi en sen "sista middag" med Wille och Anders på TGIF.
 
 
 
Lördag förmiddag städade vi och sen drog vi iväg till IHOP för Brunch innan vi måste bege oss till flygplatsen i Orlando!
Hemresan gick bra, lite timmar att slå ihjäl på Heathrow men det gick med lite Fish & Chips och shopping av parfym och lite annat.
 
Nu ska vi snart börja fundera på vart det bär av på nästa "långsemester"!
 


Kommentarer
Postat av: Marina

Hejsan!

Fick tips om din blogg och har nu läst en hel del i den, jätte spännande!
Inspirerande och har öppnat en helt ny dörr för nya semesterupplevelser :)

Vi har gått och värkt ganska länge och har nu bestämt oss för att ge bostadsbyte en chans.

Har du några konkreta tips på vad man ska skriva för att få en bra kontakt? Vi har skickat flera förfrågningar utan resultat.
Tänker mig att man kanske hellre byter med en som redan gjort fler byten än med en ny medlem.
Vi vill gärna till Florida eller trakterna runt och i Los Angeles.

Ha det fint!

Marina

Svar: Hej Marina!Det är det bästa semesteralternativet vår familj har gjort, vi har rest mycket och reste mycket även med våra tre barn när de var bara några månader gamla, vi började med husbyte 2005. Då hade vi avverkat massor av charterresor, charter i all ära men att byta hus ger ytterligare en dimension. Vi har nu 11 husbyten "bakom" oss, det första på kusten strax söder om Barcelona, 1 i Wagrain, samt resterande 9 i USA. Vi har inte brytt oss om om familjen vi byter med inte har bytt innan, Alla våra byten har varit toppen. Vi brukar sälja in vårt hus/ort med att man kan göra en "Mini Europa" semester eftersom vi har närhet både till Danmark, Norge och Tyskland. Jag brukar lägga ned en hel del tid, på hösten inför kommande sommars husbyte, på att kontakta de objekt vi vill byta med. Vi har lyckats att hitta fantastiska byten varje år. Du får inte ge dig, sälj in ditt hus, din omgivning och din familj, peka på natur och friheten i Sverige, historia och kultur. Detta har i alla fall våra husbytarvänner gillat. Lycka till:-)!
Malin Rosendahl

2013-08-26 @ 14:08:11
Postat av: Jess

Hej Malin,

Jag såg att ni hade tagit en dagstur till Bahamas,
Jag och min kille åker till Miami i Juli 2014 och vill gärna ta en liknande tur, var den bra?
Var bokade ni dagstrippen?


Svar: Hej!Nja får jag väl säga, en dagstur är lite för "stressig". Det blir lite mer typ "nu har vi gjort Bahamas". Men vattnen är kristallklart och alldeles turkosgrönt och sanden mjölvit och mjuk så härligt är det. Hade vi gjort om det hade det blivit med övernattning.
Malin Rosendahl

2014-01-10 @ 14:04:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: