Kusinernas novemberlov fortsätter!

Vi åt en härlig frukost, Evelina åt 5 pannkakor, Märta och Axel 4 var, Oliva 3 st och ett wienerbröd! De åt färsk frukt och lite grönsaker oxå, men är det hotellfrukost och lov så slipper de i alla fall stekt gröt:-). Frukosten avslutades med film och bollrum men sedan var det ingen pardon, bara att slänga sig i vattnet igen.
bad1 Nu har vi väntat länge nog...Kommer inte mamma snart?

bad3 bad2Full fart på sjörövarskeppet!
Efter ett par timmar i badet var det dags att torka! In i bilen och mot Skagen, Grenen och Svenska sjömanskyrkan. Titta bara vad härligt vi har det!
gr1        sk1

En lång och lite blåsig promenad ut på grenen där de två mäktiga haven möts, vågorna slår emot varandra och vattnet sprutar rakt upp - fantastikkt skådespel. 360 olika fågelarter finns härute, här ser ni några.
havmots 
Kolla vad häftigt!
grenenalla

Efter utflykten var vi sugna på en sen lunch, vi åkte till Svenska sjömanskyrkan i Skagen och åt världens godaste hembakta frallor. 
  sjoman0 sj1
Vi tände också ljus och tänkte på de som behöver hjälp.
 sj2 
Hem till hotellet efter en härlig utflykt, sedan var det lite bus på hotellrummet och ned till lekrummet innan middagen. Vi åt en god middag och det var full fart som vanligt. Barnen röstade för kvällsdopp....jag badade inte.....har fått nog, men badvaktade på kanten och tog kort, vad mysigt det var med soft belysning och musik. Märta vågade sig på rutchbanan ikväll så det blev åka av!
rutch Den är inte liten som ni ser!

Här kommer alla kussarna på EN och samma gång
kv6 kv5
kv4 kv3

Sjörörvare och pirater krigar för fullt! Axel är King Cool!
kvall1 kv2
Efter en timma fick det räcka....Jag kan berätta att festen fortsätter på hotellrummet, kl är strax 22 och ingen verkar speciellt trött!