Allt roligt har ett slut!?

Jag bloggar nu på nattkröken så det har hunnit bli den 23 juli och avresedag,  kl halv 4 på eftermiddagen kommer taxin och hämtar oss. Idag har vi haft en underbar dag vid poolen, barnens alla kompisar har varit här och vi har haft det toppen.


Ikväll har vi shoppat det sista och packat våra resväskor och golfbagar. Imorgon är det väckning tidigt, vi har planerat att städa på morgonen och sedan kunna tillbringa hela dagen vid poolen innan taxin kommer och hämtar oss.


Paul som jobbar på Hudsons.


Vi njuter av en tur i "Cabben" i den härliga värmen.


 
Åh, vad härligt vi har det! Här ligger Evelina o pressar....vi får tvinga upp barnen att "torka" och smörja in sig med sunscreen mellan varven, annars är de i poolen (eller havet) flera timmar i sträck - ja faktiskt, de kommer inte upp!
 
Vatten är gott och viktigt! Kolla mig, vad brun jag är  - Olivia visar skillnaden och är nöjd:-).
 

Full fart med lekar och bus i poolen, Axel chillar och Lars väljer en av sina 27 tusen låtar i Ipoden.




Hej då till alla kompisar!

För att summera vår semester  så har vi återigen haft det toppen, underbart, roligt och upplevt en massa härliga saker på Hilton Head Island och i omgivningarna här omkring, alltifrån 4th of July firande till att möta  alligatorer på golfbanan. USA är ett grymt bra land att semestra i, bra service, trevliga och hjälpsamma människor, barnvänligt, smidigt och lätttillgängligt, dessutom underbart klimat här i South Carolina, ja jag skulle kunna blogga hur länge som helst , men nu  är det dags att sova ngr timmar innan vi ska njuta av den sista dagen vid poolen här - det känns faktiskt lite vemodigt!
Det finns inget bättre sätt att semestra på om ni frågar oss ( det gäller alla i familjen:-)) än att "House Swapa"!

Våra 4,5 veckor här i USA går mot sitt slut. Godnatt ifrån Hilton Head Island! Vi ses i Sverige! Kram från oss alla!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: