Sista veckan

I onsdags, behövde vi en vilodag från sol & bad så vi styrde kostan mot Orlando. Men först hämtade vi upp tavlan som vi beställde. Den blev jättefin och kommer att passa bra i vårt uterum.
 
Nästa ärende var att hämta Axels duffel bag på Perry Ellis som ligger på Premium Outlets. 
Han köpte en sån väska i julas, men den gick sönder i februari på 3 ställen, så den varade inte länge. Axel skrev ett brev med bilder till deras customer service och fick ett tråkigt svar att de inte kunde göra något.
 
Dåligt tycker vi eftersom väskan kostade 80 USD. När vi var på Perry Ellis på Sawgrass så visade jag mailet i min Iphone och ville bara säga att vi tyckte det var ett tråkigt svar. Då kommer butikschefen och pratar och ber att få läsa mailkonversationen, hon frågar när vi hade den konversartionen, i februari säger jag och hon ber att få mailen, hon berättar samtidigt att de bytt ut hela customerservice mer eller mindre eftersom den fungerade så dåligt. Jag ska se vad jag kan göra, jag mailar dig säger hon. Några dagar senare får vi ett mail att vi är välkomna att hämta en Duffel bag i det Perry Ellis som är närmast oss, så det gjorde vi i Orlando idag.
 
Riktigt bra skött - tack för vänligt bemötande Chris Lawler, Perry Ellis i Sawgrass.
Efter det hann vi med en sväng till The Florida Mall också.
Framåt tidig kväll styrde vi kosan  hemåt, men först ett stopp för middag på Ruby Tuesday.
 Sen fortsatte vi med vårt strandhäng, underbara dagar och många pocketböcker utlästa - vi har fått inflrskaffa några nya på engelska här.
Det finns ju massor av olika stränder att pröva och vi har prövat de flesta inom en radie på ca 30 minuter N och S om Melbourne, alla väldigt fina och ganska tomt på folk förutom p de "större" som Cocoa Beach etc.
 
 
 
 
Under Cocoa Beach Pier kan man söka skugga när man är trött på solen...Hit når Wi-Fi också:-).
 
En annan beach vi varit vid som också är jättefin.
 
 
 
 
Näe, varför ta den enkla vägen...?
 
Vårt område är vackert i solnedgågen.
Olivia, Axel och Evelina gjorde fantastiskt goda milkshakes.
Strandlivet fortsätter och vi njuter av sol och värme, förutom att läsa blir det lite frisbeegolf och strandtennis också.
 
 
 
Vi "passar" ju grannarnas hus, Paul &  Maureen, de lämnade sin husnyckel till oss så vi passar på att bada i poolen också, den är faktiskt lite mysigare än vår områdespool. De är såna supersköna människor. 
 Så blev det då 4th of july, vi hade vaga planer på att traditionsenligt fira med Brenda och familjen, men vi var inte sugna på att köra ner till Miami igen så vi tackade nej. Istället fick vi en inbjudan om middag från Paul och Nancys (de som äger huset vi bor i) goda vänner, Gene och Ginny. De bor vid Bay Tree Golf Course i ett jättefint hus, precis vid 10e hålet. Så efter en skön dag på standen kärde vi hem till dem.
Världens tre finaste och vackraste och härligaste barn, Evelina, Olivia & Axel
Jag hade gissat på att de var mellan 65-70, Gene har varit här ett par gånger innan och presenterat sig. Men när vi pratade med dem kom det fram att Gene var 83 och Ginny 79, superfräscha och helsköna så det kunde man inte tro. De har rest runt och bott på flera olika platser i världen, Gene är tandläkare och Ginny Lärare.
 
 
 
Vädret i Melbourne fortsätter att leverera.
 
 
 
 
Tisdag eftermiddag var det golf, shopping och manikyr och pedikyr på programmet. Alla fick välja sitt....Lars och Axel spelade golf, jag, Olivia och Evelina valde det andra.
 
 
 
 


Kommentarer
Postat av: Anonym

Gud va härligt ni har det! Njut för hör regnar det bara. Kram

2016-07-06 @ 08:16:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: